Training Droomleven: Maak van Jouw Droom een Succesvolle Onderneming

Als je een ondernemende moeder bent met een droom om een succesvolle onderneming te starten, dan is dit artikel speciaal voor jou geschreven. We hebben allemaal dromen, maar het realiseren ervan is een ander verhaal. Vandaag wil ik je graag iets vertellen over mijn Online Traject, “Training Droomleven”, waarin ik je stap voor stap begeleid in het realiseren van jouw eigen bedrijf.

Wat is Training Droomleven?

Training Droomleven, ookwel het Fire Up traject genoemd, is een online cursus, speciaal ontworpen om jou te helpen bij het opzetten en realiseren van jouw eigen bedrijf. Dit traject bestaat uit 8 modules, inclusief bonusmodules, maar het meest waardevolle van dit traject is dat het zes maanden lang elke week een live Q&A bevat, waar je me alles mag vragen. Ook kom je in de gesloten community groep zodat je kan leren van andere toppers in het traject en jij ook hen weer kan inspireren.

Hoe werkt het?

Deze cursus volg je online, op je eigen tempo. Je krijgt toegang tot alle kennis, tips, trucs en handvatten die je nodig hebt om te beginnen met ondernemen. Na deze training heb jij je onderneming staan en heb je alle motivatie om jouw droomleven te gaan realiseren. Daarnaast kan 24/7 je vragen stellen in de besloten community én heb je ook 2 gratis 1 op 1 sessie’s die je zelf mag indelen tijdens de 6 maanden van je traject.

Wat leer je in de cursus?

In de cursus nemen we je mee op jouw ondernemersreis. We gaan in op onderwerpen zoals mindset, de eerste stappen, social media/website, serieus nemen van je bedrijf, groeitips en motivatie. Daarnaast krijg je toegang tot een bonusmodule met daarin een handige lijst met hulplijnen om je bedrijf nog sterker te maken.

De voordelen

Met deze cursus verspil je geen tijd aan eindeloos informatie zoeken; alles wat je wil weten staat bij elkaar, vol met informatie die je niet op het internet kan vinden. Daarnaast krijg je 6 maanden toegang tot live Q&A met mij waarbij je me alles mag vragen waar je tegenaan loopt. Dit is de perfecte optie als je houdt van doorpakken, je ambitie serieus neemt en nu echt wilt gaan voor die verandering.

Maak van jouw droomleven realiteit

Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Wil jij niet hoeven kiezen tussen het zorgen voor je kinderen en financieel bijdragen aan hun toekomst? Meld je dan direct aan voor de “Training Droomleven” en begin vandaag nog aan jouw ondernemersreis. Deze online cursus gaat ervoor zorgen dat jij jouw onderneming kan starten en je droomleven gaat realiseren. Het is tijd om jouw eigen gouden formule naar succes te ontdekken.

 

Wveen.com - William van veen