KOM IN ACTIE

VERANDER JE LEVEN

YEEAASSSS, als je op deze pagina terecht gekomen bent weet ik dat jij je bedrijf serieus neemt. Je bent het zat om jezelf tegen te houden en wil nu eindelijk die stappen gaan nemen om alles uit jezelf en je bedrijf te halen, zonder dat het ten koste gaat van het moederschap. 

Lees snel verder want ik beloof je dat na het volgen van mijn traject jouw bedrijf naar de volgende fase is gegaan en jij meer bereikt hebt dan dat je ooit gedacht zou hebben.

 

RISING STAR 1 op 1 PROGRAMMA, 6 maanden volledige support

 

LEVENSLANG toegang tot de FGMC groeicommunity met alle andere bossmoms voor 24/7 support & inspiratie. Hier kan je ook altijd al vragen stellen T.W.V. €150,00

Uitgebreid strategie plan voor jouw doelen en ontwikkeling van je bedrijf + de uitvoer hiervan. T.W.V. €450,00

Je krijgt een duidelijk plan en inzichten hoe jij efficiënt gaat werken en je bedrijf combineerd met je privéleven. Waardoor je meer omzet creëert  met dezelfde of minder uren. T.W.V. €450,00

Elke maand coaching in de groeps mastermind op jouw niveau met andere ondernemers. T.W.V. €594,00

Gratis toegang tot alle trainingen en challenges. T.W.V. +/_€499,00

6x een 1 op 1 sessie met Carlijn die je zelf mag indelen binnen jouw traject. T.W.V. €1047,00

Altijd een expertise beschikbaar die kan helpen met specifieke vragen voor website, boekhouding of binnenwerk via het team. T.W.V. €537,00

Gratis uniek logo  ontwerp voor jouw onderneming zodat je gelijk de uitstraling krijgt die bij het niveau van je bedrijf past. T.W.V. €499,00

Privéchat met Carlijn, altijd binnen 24u reactie. Onbetaalbaar

Totale waarde programma: €4.226,00 excl btw.

RISING STAR 1 op 1 PROGRAMMA

Huidige prijs: €2999,00 exclusief btw, betaling in termijnen mogelijk €500,- excl btw per maand

 

HET VERANDER JE LEVEN AANBOD

SAMEN GAAN WE KNALLEN

KWALITEIT

Waneer wij samen aan de slag gaan ben ik meer dan alleen een praatpaal. We gaan ervoor zorgen dat jouw doelen gerealiseerd worden en de inzet daarbij komt van twee kanten.  Ook als we elkaar niet zien, denk ik mee, hou ik je in de gaten en werk ik mee aan de groei van jouw bedrijf. Jouw succes is ook mijn succes!

FLEXIBEL IN TE PLANNEN

Bij ieder aanbod heb je daarom recht op een aantal 1op1 sessie’s met mij, omdat ik zie dat daar de grootste doorbraken plaatsvinden. Doordat ik weet dat het leven als moeder vol onverwachtse wendingen zit ben je altijd flexibel om deze zelf te plannen binnen jouw traject en ben ik ook beschikbaar in de avonden. Wat voor mij ook fijn is, want de slaapt de hele club.

EXTRA BONUSSEN

1. Bij ieder traject heb je toegang tot alle online video modules! Deze modules nemen je mee van het fundament van je bedrijf naar het vinden van groeikansen en het ontwikkelen van je mindset. De online modules worden aangevuld met nieuwe en up-to-date informatie.

2. Iedere maand is er een mastermind sessie met ondernemers op jouw niveau zodat we elkaar scherp kunnen houden en je kan sparren met gelijkgestemde.

3. Tijdens deze reis sta je er niet alleen voor. Je hebt sowieso al mijn liefde en support, maar daarnaast ook die van de besloten community met alle huidige deelnemers van alle trajecten! Je hebt dus verschillende input van gelijkgestemde, je kan altijd je ei kwijt en krijgt de inzichten van andere ondernemende moeders die je weer vooruit helpen. Er ontstaan zoveel mooie samenwerkingen binnen de community dat alleen dat al je bedrijf gaat boosten.

 

 

GOED OM TE WETEN

Stap niet in om gered te worden, stap in omdat je jouw ambitie nu eindelijk serieus wilt nemen en alle potentie die je hebt wilt gaan benutten!

Jouw fundament is de start van ieder traject. Wat maakt jouw bedrijf anders, wie is je doelgroep, waarom doe jij wat je doet. Jouw verhaal zit al in je, ik zorg dat het vertaald word naar je klant en dat jij je gaat onderscheiden binnen je vakgebied.

Altijd op de eerste plaats moeder. Ik ga je geen onmogelijke doelen opleggen. Wij gaan realistisch kijken hoeveel tijd je hebt voor je bedrijf  om je doelen te bereiken. Zorg dat je minimaal 7-10 uur per week kan vrijmaken.

Ook na het traject sta je niet met lege handen, door het maken van een groeiplan weet jij precies welke stappen je kan nemen om de FGMC vibe door te trekken. We werken aan jouw zelfstandigheid, niet je afhankelijkheid.

RESULTAAT

Aan het einde van jouw traject:

 

– Weet je precies wat jouw bedrijf bijzonder maakt.

– Ben jij je eigen grootste motivator

– Heb jij een groeiplan om je doelen te bereiken op het gebied van: social    media, financiele plaatje, combinatie met het moederschap, planning, eigen mindset, toekomstvisie. 

– Heb jij voor ieder onderdeel waar je nu op vastloopt een stappenplan om door te pakken.

– Zit jouw bedrijf in de volgende fase van jouw ondernemersreis.

– Ga je van what the f*ck ben ik aan het doen naar: Yes I Got This!
– Meer focus, meer groei, meer omzet, meer vrijheid

#fgmc

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wanneer is de juiste tijd om hiermee te beginnen?

Altijd en nooit :). je kan blijven wachten op het juiste moment, maar eigenlijk is dat moment er altijd. Elke dag is een kans voor een nieuwe stap. Jouw bedrijf moet weerbaar zijn  tegen alles wat je leven voor je in petto heeft, tijdens de trajecten gaan we ervoor zorgen dat je bedrijf een middel gaat zijn om alles in je privéleven op te vangen. Welke reden je wellicht hebt om het nu niet te doen, ik geloof dat het juiste moment altijd is, zolang jij je eigen ambitie serieus neemt. Welk advies zou jij je kind geven in deze situatie? Blijven hangen in excuses of juist de stap nemen naar groei?

Is het een groepstraject?

Wanneer je in de community stapt en meedoet aan de mastermind ben je bezig in groepsverband. Wil je 1 op 1 aandacht stap dan in het 1 op 1 programma. Dan krijg je individuele aandacht en kan je Carlijn ook direct bereiken via privéchat.   

Is het resultaat gegarandeerd?

Iedere mama die instapt maakt resultaten, de hoeveelheid groei die je maakt hangt af van jouw inzit. Als jij 7 tot 10 uur per week kan vrijmaken om te knallen, weet ik dat jij resultaten gaat behalen op het gebied van persoonlijke groei, focus en groei in je bedrijf en in de meeste gevallen financieel resultaat. Je krijgt alle stappen en handvatten, jij zal het zelf uit moeten gaan voeren. Uiteraard sta ik elke stap van de weg naast je. 

Waarom zijn er geen kortere trajecten?

We hebben gemerkt dat tijd ontzettend snel gaat, zeker in combinatie met het moederschap gebeuren er regelmatig dingen die je van te voren niet had kunnen voorzien. Ik wil alleen trajecten beiden die daadwerkelijk een verschil gaan maken in je leven en je bedrijf, in 6 maanden kunnen we dat doen. Zo kan jij altijd resultaat boeken, groeien en zelf bepalen welke maand(en) je extra gaat knallen met jouw 1 op 1 sessies. En ondertussen heb je mij en de groep altijd achter je staan. WinWin!

Kan ik gelijk beginnen?

Er zijn 5 plekken per maand beschikbaar voor nieuwe bossmom’s om in te stappen. Wil jij een start maand reserveren? Doe dan een aanbetaling voor het traject naar keuze en geef de startmaand door, jouw plek wordt dan vrij gehouden. 

Kan ik tussendoor stoppen?

Je gaat bij het starten van een traject een betalingsverplichting aan. Gaat er tussendoor iets mis of zijn er persoonlijke omstandigheden die het volgen van het traject onmogelijk maken, kijken we samen naar een passende oplossing. In principe is er geen refund, maar je mag het traject wel overdragen als er geen andere optie  voor je is. 

PRAAT MET ME

Twijfel je welk traject het beste bij je past of heb je vragen?
Praat dan met me:

Dit kan via de app op 085-0601009
Via de mail: mail@carlijnevers.nl
Via dit mailformulier
Via instagram DM @feelgoodmetcarlijn

Tot snel!

Wveen.com - William van veen