HET BEGIN

This is me

Het ondernemen is voor mij begonnen nadat ik mijn eerste kind kreeg. Toen merkte ik aan mezelf dat mijn huidige baan niet meer realistisch was voor de manier waarop ik mijn leven wilde indelen. Destijds werkte ik in loondienst, maar mijn huidige functie was niet aan te passen aan het moederschap. Ik kon me niet voorstellen dat ik mijn kind dagelijks naar de opvang moest brengen, een vlaag van schuldgevoel en emoties kwamen op mij af. Wat was dan het alternatief? Hoe ga ik het dan doen? Ik moet toch geld verdienen, maar mijn huidige baan zorgt ervoor dat ik niet thuis kan zijn.. 

 

Zelf had ik totaal geen ervaring met ondernemen, maar op dat moment was mijn verlangen om bij mijn kind te zijn groter dan de angst voor de onzekerheid van ondernemen. 

”Ik weiger om mij aan te passen aan mijn baan ten koste van mijn kinderen.”

Direct na mijn zwangerschapsverlof heb ik ontslag genomen en was ik vastberaden om zelf mijn kennis en vaardigheden om te zetten naar een inkomen.  

 

Vaak zien mensen het huismoederschap als minderwaardig of zonde van je potentieel, maar voor mij is het moederschap de belangrijkste taak in mijn leven. Je kan het maar één keer goed doen en daarbij geeft het mij de kracht om juist het meeste uit mijzelf te willen halen.

Zonder het moederschap zou ik nooit gaan ondernemen, zat ik waarschijnlijk vast in een loondienst baan zonder toekomst en zou ik juist onder mijn potentieel blijven hangen.

DE ONDERNEMER

Bosslady

Sinds 1 Januari 2019 ben in ingeschreven bij de KVK en mag ik mijzelf officieel ondernemer noemen (WoopWoop). Sindsdien heb ik meerdere webshops gehad in zowel de zakelijke als de particulieren markt. Waarvan de meest succesvolle nu nog steeds draait, namelijk Sign Your Design.

Ieder jaar is mijn omzet gestegen en soms zelfs verdubbeld, waarbij ik nu 4x zoveel verdien als ooit bij een baas en ieder jaar toch meer vrije tijd creëer. Tussen al mijn bedrijven heb ik gewerkt met meer dan 1000 andere online ondernemers.  Hierdoor weet ik precies wat wel en niet werkt, hoe de markt eruit ziet en waar kansen liggen.

Bij mij gaat het niet om de bedragen die je verdiend of de status die je wilt behalen. Mijn voornaamste reden is om voor jouw financiële vrijheid te behalen zodat jij de moeder kan zijn die je wilt zijn. 

Mijn zakelijke financiële doel is altijd: de hoeveelheid geld verdienen die ervoor zorgt dat geld geen belemmering is voor de manier waarop ik en mijn gezin hun gelukkigste leven kan leiden.

Dat is ook precies wat ik voor jou voor ogen heb, wat dat geluk ook mag zijn. Online ondernemen is naar mijn mening de sleutel tot dat geluk.

de vrouw

Superwoman

Wij zijn allemaal een superwoman! Wees trots op alles wat jou, jou maakt. Vergeet jezelf niet tijdens het moeder zijn of het runnen van je bedrijf, want juist je eigen authenticiteit gaat het verschil maken tussen geluk of een negatieve spiraal.

Wie ben ik als vrouw?

Ik ben een huismus, altijd positief en op zoek naar kansen om mijn dromen uit te laten komen. Een beetje anders dan anders, maar ontzettend trots op wie ik geworden ben. Ik ben een verbinder en zie overal de mooie kanten van in. Bij twijfel doe ik en dan doe ik het ook snel, wat soms ook leid tot verkeerde beslissingen. Maar goed, die los ik dan weer op 😉

Ik geloof dat alles op het juiste moment gebeurd. Dat iedere persoon dagelijks kansen krijgt die je leven kunnen veranderen, maar alleen als je ze ook ziet en pakt. Ik ben niet gehecht aan veel materiële zaken, maar vooral aan vrije tijd en genoeg slaap.

Mijn eigen reis naar zelfliefde en geluk stopt nooit, maar ik weet wel dat alles wat ik nodig hebt om te kunnen bereiken wat ik wil in mijzelf zit. Niet alleen in mij trouwens, maar ook in jou! Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste mindset en een leven vol zelfliefde en geluk, jij jouw droomleven ook uit kan laten komen met jouw eigen business. WANT JIJ BENT F*CKING AWESOME!!

 

Ik ben dol op moord docu's, maar heb ze allemaal al bekeken. Dus als je nog tips hebt 😉

#POWERMOM

Ik heb 5 tattoo's allemaal aan de rechterkant.

#POWERMOM

Getrouwd met de allerliefste en leukste man van de wereld.

#POWERMOM

Mijn focus ligt niet op spelling, zoals je waarschijnlijk al gemerkt heb op mijn socials. Ondanks dat ben ik toch een leuk mens 😉

#POWERMOM

Wveen.com - William van veen