de Mama

POWERMOM

Op het moment dat ik mama werd, wist ik het al. Vanaf nu ben ik op de eerste plaats moeder.  Vaak zien mensen dat als minderwaardig of zonde van je potentieel, maar voor mij is het moederschap de belangrijkste taak in mijn leven. Je kan het maar één keer goed doen en daarbij geeft het mij de kracht om juist het meeste uit mijzelf te willen halen.

Zonder het moederschap zou ik nooit gaan ondernemen, zat ik waarschijnlijk vast in een loondienst baan zonder toekomst en zou ik juist onder mijn potentieel blijven hangen.

Ondanks alle rollen die ik heb; ik ben een trotse huismoeder! Dat betekend trouwens niet dat ik ook goed ben in het huishouden zelf, dat komt bij mij op de aller-aller-aller laatste plaats. 

DE ONDERNEMER

BOSSLADY

Sinds 1 Januari 2019 ben in ingeschreven bij de KVK en mag ik mijzelf officieel ondernemer noemen (WoopWoop). Sindsdien heb ik meerdere webshops gehad in zowel de zakelijke als de particulieren markt. Waarvan de meest succesvolle nu nog steeds draait, namelijk Sign Your Design.

Ieder jaar is mijn omzet gestegen en soms zelfs verdubbeld, waarbij ik nu 4x zoveel verdien als ooit bij een baas en ieder jaar toch meer vrije tijd creëer. Dit heb ik gedaan door de juiste mindset, mijzelf vaardigheden aan te leren en door veel support van familie en andere ondernemers.

Bij mij gaat het niet om de bedragen die je verdiend of de status die je wilt behalen. Mijn voornaamste reden om jouw financieel succes te gunnen is zodat jij de moeder kan zijn die je wilt zijn. 

Mijn zakelijke financiële doel is altijd: de hoeveelheid geld verdienen die ervoor zorgt dat geld geen belemmering is voor de manier waarop ik mijn gelukkigste leven kan leiden.

Dat is ook precies wat ik voor jou voor ogen heb, wat dat geluk ook mag zijn. Online ondernemen is naar mijn mening de sleutel tot dat geluk.

de vrouw

SUPERWOMAN

Wij zijn allemaal een superwoman! Wees trots op alles wat jou, jou maakt. Vergeet jezelf niet tijdens het moeder zijn of het runnen van je bedrijf, want juist je eigen authenticiteit gaat het verschil maken tussen geluk of een negatieve spiraal. 

Wie ben ik als vrouw?

Ik ben een huismus, altijd positief en op zoek naar kansen om mijn dromen uit te laten komen. Een beetje anders dan anders, maar ontzettend trots op wie ik geworden ben. Ik ben een verbinder en zie overal de mooie kanten van in. Bij twijfel doe ik en dan doe ik het ook snel, wat soms ook leid tot verkeerde beslissingen. Maar goed, die los ik dan weer op 😉

Ik geloof dat alles op het juiste moment gebeurd. Dat iedere persoon dagelijks kansen krijgt die je leven kunnen veranderen, maar alleen als je ze ook ziet en pakt. Ik ben niet gehecht aan veel materiële zaken, maar vooral aan vrije tijd en genoeg slaap.

Mijn eigen reis naar zelfliefde en geluk stopt nooit, maar ik weet wel dat alles wat ik nodig hebt om te kunnen bereiken wat ik wil in mijzelf zit. Niet alleen in mij trouwens, maar ook in jou! Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste mindset en een leven vol zelfliefde en geluk, jij jouw droomleven ook uit kan laten komen met jouw eigen business. The sky is the limit!

 

Ik ben dol op moord docu's, maar heb ze allemaal al bekeken. Dus als je nog tips hebt 😉

#FGMC

Ik heb 5 tattoo's allemaal aan de rechterkant.

#FGMC

Getrouwd met de allerliefste en leukste man van de wereld.

#FGMC

Mijn focus ligt niet op spelling, zoals je waarschijnlijk al gemerkt heb op mijn socials. Ondanks dat ben ik toch een leuk mens 😉

#FGMC

Wveen.com - William van veen