POWERMOM
TEAM

De wereld veranderen doe je niet alleen, maak kennis met het powermom team. Met elkaar staan wij voor je klaar om er altijd voor je kinderen te kunnen zijn, zonder dat het ten koste gaat van financiële groei van je online bedrijf. 

Als team zijn wij meedogenloos liefdevol. Dat betekend dat wij begrip hebben voor jouw rol als moeder en je toch continu blijven uitdagen om meer uit jezelf te halen. Wij weten allemaal uit eigen ervaring dat succesvol ondernemen met een jong gezin mogelijk is. Met onze support en inzichten geven we jou de handvatten dat ook te doen, het uitvoeren doe je zelf. 

POWERMOM
MISSIE

Wij willen laten zien dat je niet hoeft te kiezen. Je kan fulltime huismoeder én financieel onafhankelijk zijn. Wij geloven dat online ondernemen de sleutel is om er altijd voor onze kinderen te kunnen zijn, zelf te blijven ontwikkelen en te laten zien dat je zelf bepaald hoe jouw leven wordt ingedeeld.
WE ARE THE POWERMOM MOVEMENT.

POWERMOM TEAM

Jara

COMMUNITY  MOMANAGER

Jara vangt je op wanneer je in ons programma stapt en is jouw vertrouwenspersoon. Je kan alles bij haar kwijt en ze is jouw stok achter de deur die bij je incheckt als je dat nodig hebt. 

Doordat Jara scherp blijft op jouw eigen actie en je de spiegel voorhoud als dat nodig is, zal jij nog meer resultaat behalen.

Manuela

GROEICOACH

Manuela ondersteund o.a. in de Q&A’s, beantwoord inhoudelijke vragen en zegt waar het op staat. Ze motiveert jou vanuit haar eigen ervaring als online ondernemer met meerdere bedrijven o.a.  www.littleyune.nl
Manuela ziet door haar kennis op het gebied van webshops, markten en sales precies waar jouw kansen liggen en heeft een scherp oog voor detail. Ze daagt je uit nét een stapje verder te gaan.

Trijntje

GROEICOACH

Trijntje ondersteund o.a. in de whatsapp support, beantwoord inhoudelijke vragen en is jouw grootste fan en onze positiviteitsgoeroe. Ze motiveert jou vanuit haar eigen ervaring als online ondernemer met www.okidocreations.nl  
Trijntje heeft ervaring met verkoop van zowel diensten als producten, communitybuilding en ziet hoe jij nieuwe kansen kan creeëren binnen de groei van jouw online onderneming. 

Merel

TALENT HUNTER

Wanneer je twijfelt over ons aanbod of meer wilt weten helpt Merel jou ontdekken of ons aanbod bij je past. Jullie gaan samen in gesprek om te kijken welk mogelijkheden wij bieden en wat er van jou verwacht wordt tijdens het volgen van het programma, Zo weet je zeker dat jij al je doelstellingen kan gaan behalen. Door haar duidelijke communicatie en eigen ervaring als ondernemende moeder kan zij perfect inschatten of onze programma’s aansluiten bij je wensen.

WOOP, WOOP!

Het team is nauwkeurig samengesteld en heeft als gezamelijk doel de allerbeste kwaliteit coaching en begeleiding te bieden.
Geloof me, ik heb in de afgelopen jaren enorm veel coaching gehad, ook die tegenviel. Daarom sta ik voor kwaliteit.
Ieder lid van het team is jouw cheerleader, motivator en bron van inspiratie, wij willen met elkaar doorgroeien. want jouw succes is ook die van ons.

Wveen.com - William van veen