Carlijn Evers: De Balans Tussen Succesvol Ondernemerschap en Moederschap

Hoi, ik ben Carlijn Evers, een vrouw die leeft volgens het credo ‘bij twijfel, doe het dan gewoon!’ Ik ben een beetje anders dan de meeste mensen, en ik ben trots op de unieke persoon die ik ben geworden. Altijd op zoek naar kansen, altijd op zoek naar manieren om mijn dromen te realiseren.

Wie Ben Ik Echt?

Ik ben een huismus, altijd positief ingesteld en steeds op zoek naar kansen om mijn dromen uit te laten komen. Bij twijfel neem ik actie, en als ik dat doe, doe ik het snel. Ik geloof dat alles op het juiste moment gebeurt. Dat iedereen dagelijks kansen krijgt die het leven kunnen veranderen, maar dat ze alleen effect hebben als je ze ook echt ziet en grijpt.

Ik kijk naar mijn bedrijven niet alleen vanuit een financieel oogpunt, maar ook vanuit wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. Dit heeft me geholpen mijn succes te realiseren. Mijn reis naar zelfliefde en geluk stopt nooit, maar ik weet dat alles wat ik nodig heb om te bereiken wat ik wil, al in mijzelf zit. Niet alleen in mij, maar ook in jou! Met de juiste mindset en een leven vol zelfliefde en geluk, kan ook jij je droomleven laten uitkomen met jouw eigen bedrijf. The sky is the limit!

Mijn Privéleven

Ik heb drie prachtige kinderen, twee meisjes en een jongen, en ik ben getrouwd met de leukste man en vader die je je kunt voorstellen. Ik heb vier tatoeages, allemaal aan de rechterkant van mijn lichaam. Nutteloze drama’s zijn niet aan mij besteed en ik heb alle moordmysterie documentaires gezien die je maar kunt bedenken (dus als je nog tips hebt…!).

Mijn Ondernemingen

Naast dit bedrijf, run ik ook Sign Your Design, waar ik vrouwelijke ondernemers help met design en drukwerk. Het is mijn passie om andere vrouwen te ondersteunen en te inspireren in hun ondernemersreis.

Het vinden van de balans tussen succesvol ondernemerschap en moederschap is geen gemakkelijke taak, maar het is absoluut mogelijk. En ik ben het levende bewijs daarvan. Dus, voor alle moeder-ondernemers daarbuiten, vergeet niet dat jullie dit ook kunnen. Er is geen limiet aan wat we kunnen bereiken!

 

Wveen.com - William van veen