Neem je ambitie serieus!

Waarom dit traject?

Ondernemen is voor veel moeders iets wat niet haalbaar is en wat lijkt op een onmogelijke manier om geld te verdienen. Ik ben begonnen met ondernemen vanuit financiële noodzaak en heb met vallen en opstaan geleerd hoe je stap voor stap vanuit huis je geld kan verdienen en je bedrijf kan laten groeien.

Doordat mijn bedrijven nu zo goed lopen, kan ik mij focussen op datgene wat mij echt gelukkig maakt, namelijk andere moeders laten zien hoe zij hun droomleven kunnen realiseren. 

‘DOE WAT JE KAN MET DE TIJD DIE JE HEBT.’

Ik gun iedere moeder hetzelfde gevoel van vrijheid en geluk die ik zelf ervaar, met deze 1 op 1 training laat ik jou al mijn trucjes zien, de balans vinden tussen privé en werk, denken in mogelijkheden en kauw ik jou letterlijk alles voor wat je nodig hebt om jouw online business een succes te maken. 

Wat kan je verwachten?
$
12 WEKEN 24/7 BEGELEIDING VIA APP

Ik ben altijd bereikbaar om jou te helpen als je vastloopt en om met je mee te denken + daarna 4 weken Q&A om af te bouwen.

$
4x 1 OP 1 SESSIES VIA ZOOM VAN 75 MINUTEN

Deze plannen we in op een manier dat bij jouw leven en schema past.

$
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

We gaan jouw negatieve stem omzetten naar je eigen grootste motivator, zodat jij jezelf niet langer tegenhoud om al je doelen te bereiken.

$
PRAKTISCHE HULP VOOR JE BEDRIJF

Waar loop je tegenaan, wat vind je moeilijk, welke projecten of ideeën wil je nog uitwerken?

$
BALANS

We zorgen ervoor dat jouw bedrijf en privéleven hand in hand gaan op een manier die bij jou past.

Tijdens mijn trajecten werk ik met garanties die passen bij jouw doelen. Daarom is elk traject weer anders ingericht. Om zeker te weten dat ik jou kan helpen bij het bereiken van je doelen, kan je hieronder een kennismakingsgesprek inplannen. Ik kijk ernaar uit om jou te mogen spreken! 🙂

Sluit dit traject niet af voor mij, maar doe dit omdat je het zat bent om telkens weer jezelf tegen te houden en er klaar voor bent om datgene te gaan doen waar je van droomt!

Ik werk altijd met deze drie pijlers als basis

LIEFDE

Geef liefde om
liefde te krijgen,
bij mij ontvang je dat onvoorwaardelijk.

KENNIS

Wat je niet weet,
kan je leren.
Je leert bij mij denken in mogelijkheden.

MINDSET

Verander die negatieve stem in je hoofd,
naar je eigen
grootste motivator.

Wveen.com - William van veen