Wil jij niet meer kiezen tussen letterlijk zorgen voor je kinderen en financieel bijdragen aan hun toekomst? Start dan hier jouw reis naar succesvol ondernemen als moeder.

Wat kan je verwachten?

N

Kickstart:

Alles wat je nodig hebt om met plezier te ondernemen en te groeien.
N

Zelfvertrouwen en support:

Sluit je aan bij deze groep vrouwen die voor je klaar staan en zorgen dat jij vertrouwen krijgt in jezelf en je sterke punten, zodat je grote stappen durft te maken.

N

Positieve kracht:

We focussen ons op jouw sterke kanten waardoor elke twijfel omgezet wordt in daadkracht.

N

Gedeeld succes:

We lopen samen onze ondernemersreis op weg naar onze droomdoelen met volle focus en steun.

Ik geloof in jou!

Toen ik begon met ondernemen had ik niks. Geen geld, geen kennis van ondernemen en geen ervaring met social media. Het enige wat ik had was een drive; ik ging niet kiezen tussen mijn kinderen en geld verdienen.

Door de juiste mindset, het internet, de juiste investeringen (en een paar hele domme) en support van mijn man is het mij gelukt om mijn bedrijven succesvol te maken.

Mijn missie is om andere moeders ook de vrijheid van het ondernemerschap te laten ervaren.

Ondernemen is het vertalen van jouw boodschap, jouw missie in een product of dienst waar je een ander oprecht mee kan helpen.

Ik weet dat ik jou oprecht kan helpen om de handvatten, de motivatie en het geloof te geven om ook niet meer te kiezen tussen geld en je kinderen. Het kan echt allebei.

Dat is wat mij elke dag weer dolgelukkig maakt, het bundelen van onze krachten om zo een een gelukkiger leven te creëren voor onszelf en onze kinderen.

Wat hebben anderen ervaren

Wveen.com - William van veen