LET’S GO

KOM IN ACTIE

Wil jij een bepaald deel van je onderneming of ontwikkeling een boost en in een korte tijd grote sprongen maken? Bekijk hier dan al mijn losse trainingen en/of doe 1x per maand mee met de live challenges in de community. 

Ik garandeer je dat je na afloop vol enthousiasme, inspiratie en motivatie zit om door te pakken en je zo weer verder kan met jouw geweldige bedrijf! Let’s Go!

Mijn Methode

Ik kan me voorstellen dat je wel graag wilt weten waar ik voor sta en hoe werk. Daarom heb ik wel een gratis download voor je waarbij ik je mijn unieke LKM Methode uitleg, je kan natuurlijk ook mijn podcast beluisteren of mij volgen op social media (hier vind je alle links) Dan weet je precies waarom ik overtuigd ben dat ik jou die boost ga geven.

Let op; deze gratis download gaat je leven (nog) niet veranderen, maar geeft je de kans om mij te leren kennen en legt uit waarom ik zeker weet dat je juist als moeder alles in huis hebt om succesvol te ondernemen. 

 

VISUEEL PLANNEN

Visueel plannen gaat zoveel verschil maken in de groei van jouw online bedrijf.

Toen ik begon met ondernemen stelde ik onmogelijke doelen aan mijzelf, waardoor ik steeds tot midden in de nacht bezig was, maar nog steeds het gevoel had dat ik niet genoeg deed. 

Ik deed beloftes aan klanten die ik qua tijd nooit zou kunnen halen en stelde mezelf steeds teleur. Juist door je priveleven en je bedrijf realistisch te plannen, zal je meer rust krijgen, je beloftes na kunnen komen en steeds meer motivatie krijgen.

Bekijk deze gratis video hoe ik zelf mijn planningen maak en download ook gratis mijn ultieme planningstool.

Wat anderen ervaren hebben:

Wveen.com - William van veen