GROEPSPROGRAMMA

powermom program

 

IN 3 MAANDEN JE ONLINE BEDRIJF OPGEZET ÉN JE EERSTE VERKOPEN GEMAAKT, ZONDER DAT HET TEN KOSTE GAAT VAN JE GEZIN.

Ben jij moeder en wil jij meer tijd met je kinderen, een inkomen vanuit huis opbouwen en wil je dat doen met een online bedrijf waar jij blij van wordt? Dan ben je hier op de juiste plek!

Laten we eerlijk zijn, je weet allang dat er veel meer potentie in je zit. Je ziet online hoe anderen hun droomleven realiseren en je vraagt je af;

‘Zou ik dat ook kunnen?’ Het antwoord is: JA!

Je zit alleen niet te wachten op kant en klare concepten die niet bij je passen, loze beloftes over moeiteloos 10K binnen 2 dagen bullsh*t of programma’s die niet haalbaar zijn in combinatie met het moederschap. Natuurlijk ben je bereidt om er tijd en energie in te steken, maar wil daarvoor een bewezen stap-voor-stap plan die jou daadwerkelijk gaat helpen je doelen te bereiken. Een programma die begrijpt dat je kinderen niet uit te gummen zijn en hoe je als moeder alle ballen hoog houd.

Dat is precies waarom we dit programma gemaakt hebben. Ondernemen als moeder is niet hetzelfde als ondernemen zonder kinderen.

In mijn Powermom Program leer ik jou succesvol ondernemen icm het moederschap. Zodat jij je online bedrijf ook tot een succes kan maken, zonder dat het ten koste gaat van jezelf of je gezin.

 

De powermom Program is een groepsprogramma waarin je samen met mij en andere moeders jouw bedrijf opzet en laat groeien. Je wilt meer bereiken, groter denken, losbreken uit je loondienstbaan, maar hebt zelf geen idee waar je kan beginnen en hoe je dat moet aanpakken.

Je wilt dat je ambitie serieus genomen wordt en werken naar een situatie waar je er altijd voor je kinderen kan zijn. Om ze naar school te brengen, voor ze te zorgen als ze ziek zijn en ze de beste basis te geven die je als moeder kan geven.

Je voelt dat er zoveel in je zit en je zoveel zou kunnen bereiken. Je bent klaar om nu uit je comfortzone te stappen en je patroon te doorbreken. Want je weet, de dingen die je nu doet, gaan niet bijdragen aan waar je naartoe wilt. 

DEZE POWERMOMS GINGEN JOU VOOR

JOEHOE!

Ik ben Carlijn

Sinds 2019 ben ik online ondernemer en heb ik meerdere succesvolle bedrijven opgezet en met alle bedrijven samen al meer dan 1000 andere online ondernemers mogen helpen. Hierdoor weet ik precies wat wel en niet werkt, hoe de markt in elkaar zit en vooral waar jouw unieke kansen liggen.

Tijdens het ondernemen ben ik altijd fulltime huismoeder geweest van 3 jonge kinderen en is mijn omzet ieder jaar (bijna) verdubbeld, zonder dat het me meer tijd heeft gekost. Door zelf ieder jaar te investeren in mijn eigen bedrijven en ontwikkeling heb ik enorm veel kennis opgebouwd en vertaald naar ondernemen als moeder, want geloof me, veel programma’s houden daar totaal geen rekening mee.

Het ondernemen heeft mij de kans heeft gegeven om er altijd voor mijn kinderen te zijn én mijn inkomen continu te laten stijgen. Dit gun ik iedere andere moeder en vooral ook jouw kinderen. Het zorgen voor mijn gezin  i.c.m. financiële vrijheid is voor mij het ultieme geluk.

 

We gaan drie maanden aan de slag om jouw bedrijf een ijzersterk fundament te geven én zorgen dat jouw eerste verkopen zijn gemaakt. Hieronder kan je de indeling zien van het programma. 

Hier gaan we je fundament neerzetten. Je gaat precies weten wat je verkoopt, voor wie en vooral waarom.

Je maakt je aanbod concreet, hoe je dit verkoopt via o.a. social media en je gaat een planning maken die past bij je gezin.

Je gaat lanceren, verkopen, bijsturen en zorgen dat jij precies weet hoe jij verder kan groeien met je bedrijf.

SUPPORT

We vinden het belangrijk dat je alle handvatten krijgt om jouw programma zo waardevol mogelijk te maken, daarom bieden we jou enorm veel begeleiding aan. Zo kan je direct vragen om hulp, feedback en support als je het nodig hebt, om direct verder te kunnen.

TOEGANG TOT DE POWERMOM COMMUNITY, vol gelijkgestemde waar je feedback kan vragen en je ervaringen kan delen.

30 MINUTEN PRIVÉ KICK OFF CALL, 1 op 1 gesprek waarin we jouw ge personaliseerde plan voor het programma gaan neerzetten.

WHATSAPP SUPPORT, met de groepschat kan je 24/7 gebruik maken van de whatsapp support met de coaches.

Q&A

MAANDELIJKSE ONLINE Q&A, met de groep en coach om jouw doelen te bespreken en vragen te beantwoorden.

VIDEO MODULES, de online academy ondersteund jouw groei en de stappen die je zet, je kunt hier extra verdieping en inspiratie vinden. 

MAANDELIJKSE CHALLENGES, iedere maand is er een challenge waar je aan kan deelnemen om in actie te blijven.

Wanneer je zeker weet dat je stappen wilt gaan maken, klaar bent met goede voornemens die dan toch niet uitgevoerd worden en nu daadwerkelijk stappen wilt zetten naar een succesvol online bedrijf, nodig ik je graag uit om een call in te plannen.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in de Powermom Movement!

YOU GOT THIS!

Het lijkt nu misschien heel ver weg, fulltime moeder zijn en toch genoeg geld verdienen met jouw online bedrijf om financieel bij te dragen aan de toekomst van je kinderen.

Voor mij leek het ook enorm ver weg, maar ik kan je zeggen dat het dichterbij is dan je denkt. Nee, het gebeurd niet van de ene op de andere dag, maar er is altijd een stap vooruit. Neem je ambitie serieus, doe wat je kan met de tijd die je hebt en schakel hulp in om jouw ondernemers droom zo snel en efficiënt mogelijk te laten groeien. Plan een call in dan kijken we of het programma ook bij jou past.

een greep uit de
powermom movement

Wveen.com - William van veen