semi groepsprogramma

Powermom Program

In drie maanden tijd een ijzersterk fundament opgezet voor je winstgevende online bedrijf, zonder ruis en  zonder dat het ten koste gaat van je gezin.

Want laten we eerlijk zijn, we hebben als moeder geen tijd meer voor BS.

Ben jij klaar om jouw droomleven te realiseren?

Om moeiteloos te kunnen groeien, heb je een sterk fundament nodig. Dit programma focust zich op het vertalen van jouw kennis en vaardigheden naar een online verdienmodel, die haalbaar en schaalbaar is.

Laten we eerlijk zijn, je weet allang dat er veel meer potentie in je zit. Je ziet dat er online megaveel kansen liggen en zelfs Annie uit het dorp verdiend geld via het wereld wijde web. Je hebt 1000 ideëen en voelt aan alles dat je ook op de boot moet springen, maar dan komen die gedachtes:

‘Zou ik dat echt kunnen bereiken? Zit er wel iemand op mij te wachten?  Het antwoord is: JA!

Er zitten hele volksstammen op jouw geweldigheid te wachten, het is alleen ontdekken op welke manier je dat in de markt gaat zetten. Wij maken geen gebruik van kant en klare concepten, we gaan samen met jou je eigen unieke gouden formule ontdekken die volledig bij je past.

Je bent bereid om tijd en energie in je eigen groei te steken. Je bent een doorzetter en uit je comfortzone te stappen als dat betekend dat je sneller gaat groeien. Je zoekt een programma die begrijpt dat je kinderen niet uit te gummen zijn, hoe je als moeder alle ballen hoog houd én wilt je hoge ambities zo snel mogelijk realiteit maken. 

Dat is precies waarom ik dit programma heb gemaakt. Zelf heb ik al heel veel coachingprogramma’s gevolgt en liep ik tegen 2 dingen regelmatig aan. 1: Er werd totaal geen rekening gehouden met mijn kinderen (jammer joh, die q&a is alleen om 11u) 2. mijn ambitie werd soms klein gehouden omdat ik beter kon wachten op ‘mijn tijd’ als de kinderen ouder zijn. 

Gelukkig heb ik ook enorm veel heel goede en fijne coaching  gehad die me enorm veel gebracht heeft en ervoor gezorgt heeft dat ik nu 4x zoveel verdien als ooit bij een baas en maar blijf groeien. Met mijn programma combineer ik het moederleven met top notch coaching die jou altijd groter laat denken. Who run the world!?

Je hoeft het niet alleen te doen

De powermom Program is een semi groepsprogramma waarin we de kracht van de groep combineren met de efficiëntie van 1 op 1 momenten. Doordat je toegang hebt tot beide loop je niet vast en kan je altijd zelf het tempo bepalen.

Dit is voor jou als:

Je wilt dat je ambitie serieus genomen wordt en wilt werken naar een situatie waar je er altijd voor je kinderen kan zijn. Om ze naar school te brengen, voor ze te zorgen als ze ziek zijn en ze de beste basis te geven die je als moeder kan geven. 

Je voelt dat er zoveel in je zit en je zoveel zou kunnen bereiken. Je bent klaar om nu uit je comfortzone te stappen en je patroon te doorbreken. Want je weet, de dingen die je nu doet, gaan niet bijdragen aan waar je naartoe wilt.

Je hebt een frisse blik nodig zodat je al je ideëen kan ordenen en stappen kan zetten naar een moeitelozer inkomen.

Wat zeggen anderen over het groepsprogramma?

Niet vaak kom je iemand tegen die zowel inspirerend als motiverend is, maar mijn eerste ontmoeting met Carlijn was precies dat. Ze is een topper in het vinden van balans tussen persoonlijk en professioneel leven, iets wat ik heel hard nodig had. Carlijn heeft me enorm geholpen om mijn concept sterk op te bouwen. Hoewel ik de antwoorden al in mezelf had, was het dankzij haar hulp dat alles helder werd.

De afgelopen maanden zijn ongelooflijk leerzaam geweest, en nog steeds kan ik rekenen op haar steun. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik haar heb leren kennen en ik ben haar ongelofelijk dankbaar. Met haar uitgebreide kennis en haar bereidheid om altijd bij te leren en die kennis te delen met haar klanten, is ze echt een voorbeeld.

Onze gesprekken waren altijd gevuld met positieve energie en haar aanstekelijke glimlach. Vanaf dag één voelde ik me op mijn gemak bij Carlijn. Ze heeft een speciale en krachtige rol gespeeld in de beginfase van mijn onderneming. Als je het mij vraagt, zou ik iedereen aanraden om een coach als Carlijn te hebben. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

Karina da Silva

Een van de redenen waarom ik voor jouw programma heb gekozen, is omdat je heel laagdrempelig overkwam.

Mijn hobby werd gelijk serieus genomen, jij ziet de potentie in de hobbyist die daadwerkelijke een bedrijf wilt gaan bouwen, terwijl ik het idee had dat er niet zoveel was om mee aan de slag te gaan. Als je begrijpt wat ik bedoel.

En niet onbelangrijk, ik voelde een enorme klik als moeders onder elkaar. Moeder zijn staat op plek 1.

Koby

JOEHOE!

Ik ben Carlijn

Sinds 2019 ben ik online ondernemer en heb ik meerdere succesvolle bedrijven opgezet en met alle bedrijven samen al meer dan 1000 andere online ondernemers mogen helpen. Hierdoor weet ik precies wat wel en niet werkt, hoe de markt in elkaar zit en vooral waar jouw unieke kansen liggen.

Tijdens het ondernemen ben ik altijd fulltime huismoeder geweest van 3 jonge kinderen en is mijn omzet ieder jaar (bijna) verdubbeld, zonder dat het me meer tijd heeft gekost. Door zelf ieder jaar te investeren in mijn eigen bedrijven en ontwikkeling heb ik enorm veel kennis opgebouwd en vertaald naar ondernemen als moeder, want geloof me, veel programma’s houden daar totaal geen rekening mee.

Het ondernemen heeft mij de kans heeft gegeven om er altijd voor mijn kinderen te zijn én mijn inkomen continu te laten stijgen. Dit gun ik iedere andere moeder en vooral ook jouw kinderen. Het zorgen voor mijn gezin  i.c.m. financiële vrijheid is voor mij het ultieme geluk.

Hey powermom, zullen we er nu gewoon eens voor gaan zorgen dat jij al je tijd en energie gaat steken in een online bedrijf die vóór je gaat werken?

Je hoeft niet te kiezen tussen het moederschap en een succesvol bedrijf. Door al jouw kennis en vaardigheden slim in te zetten, ga jij zorgen voor financiële vrijheid én genoeg tijd voor je gezin (en jezelf natuurlijk)

De Bedrijfsidentiteit training van Carlijn Evers

The powermom program

We gaan drie maanden aan de slag om jouw bedrijf een ijzersterk fundament te geven én te zorgen dat je alle vaardigheden leert om dat fundament te laten groeien en bloeien. Hieronder kan je de indeling zien van het programma. 

Support

We vinden het belangrijk dat je alle handvatten krijgt om jouw programma zo waardevol mogelijk te maken, daarom bieden we jou enorm veel begeleiding aan. Zo kan je direct vragen om hulp, feedback en support als je het nodig hebt, om direct verder te kunnen.

TOEGANG TOT DE POWERMOM COMMUNITY, vol gelijkgestemde waar je feedback kan vragen en je ervaringen kan delen.

PRIVE KICK OFF CALL, 1 op 1 gesprek waarin we jouw ge personaliseerde plan voor het programma gaan neerzetten.

WHATSAPP SUPPORT, met de groepschat kan je 24/7 gebruik maken van de whatsapp support met de coaches. Ook krijg je een eigen 1 op 1 whatsappkanaal

Q&A

MAANDELIJKSE ONLINE Q&A, met de groep en coach om jouw doelen te bespreken en vragen te beantwoorden.

VIDEO MODULES, de online academy ondersteund jouw groei en de stappen die je zet, je kunt hier extra verdieping en inspiratie vinden. 

1 OP 1 CHECK IN, in het midden van je programma plannen we een extra 1 op 1 check in, zodat we kunnen kijken waar je dan staat en waar we evt moeten bijsturen of doorpakken.

Investering €1799,00

Ook te betalen in 4 termijnen van €450,00 per maand, prijzen zijn excl. btw

De vraag is: Ben jij klaar voor succes?

Wanneer je zeker weet dat je stappen wilt gaan maken, klaar bent met goede voornemens die dan toch niet uitgevoerd worden en nu daadwerkelijk stappen wilt zetten naar een succesvol online bedrijf, nodig ik je graag uit om een call in te plannen.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in de Powermom Movement!

You got this

Het lijkt nu misschien heel ver weg, fulltime moeder zijn en toch genoeg geld verdienen met jouw online bedrijf om financieel bij te dragen aan de toekomst van je kinderen.

Voor mij leek het ook enorm ver weg, maar ik kan je zeggen dat het dichterbij is dan je denkt. Nee, het gebeurd niet van de ene op de andere dag, maar er is altijd een stap vooruit. Neem je ambitie serieus, doe wat je kan met de tijd die je hebt en schakel hulp in om jouw ondernemers droom zo snel en efficiënt mogelijk te laten groeien. Plan een call in dan kijken we of het programma ook bij jou past.

Deze powermoms gingen je voor

Ben je bereid zelf het advies op te volgen dat je ook je kinderen geeft en ga je ervoor?

Wanneer je nu twijfelt om een stap te nemen, vraag jezelf dan af:
Welk advies zou jij je kind geven als die in jouw schoenen zou staan?
Een kans pakken en kijken wat er gebeurd of niks doen en je dromen laten voor wat het is? 

Wveen.com - William van veen