NO-BULLSHIT COACHING

powermom 1 ON 1

 

Transformeer je online bedrijf tot een krachtig merk dat bij jou past, terwijl je gezin niets tekortkomt. Dit doen we aan de hand van schaalbare oplossingen en mijn volledige ondersteuning om te groeien tijdens het Powermom 1 on 1 traject!

Je voelt dat er enorm veel kansen zijn om te pakken

Je bent moeder met een online bedrijf of een goed idee van wat je wilt opzetten. Je wilt je bedrijf gaan omzetten naar een schaalbaar inkomen die je loondienstbaan kan vervangen, zodat je meer tijd met je kinderen kan vrijmaken.

Je passie is SKYHIGH en je wil om te slagen nog groter, het is bijna obsessief te noemen hoe veel jij bezig bent met om jouw online bedrijf op de kaart te zetten en daadwerkelijk die stip op de horizon dichterbij te zien komen waar jouw droomdoel staat. Wat dat droomdoel voor jou ook mag betekenen.

En voelt aan alles dat je NU die verandering moet maken, voordat er nog meer tijd verspilt wordt aan losse flodders en het gevoel dat je niet groeit richting je doel.

Je wilt gaaaaaan en het liefst zo snel mogelijk, je wilt een realistisch plan om te volgen die gaat leiden tot het inkomen die je nodig hebt om er altijd voor je kinderen te kunnen zijn.

Klopt dit helemaal voor jou? Dan is de Powermom 1 op 1 gemaakt voor jou!

Je bent zo dichtbij!

Dat gevoel ken ik maar al te goed, dat je zooooo dichtbij jouw grootste succes bent. Je bent bereid om alles te geven, maar wel op een gezonde manier die ervoor zorgt dat jij de mama kan zijn die je wilt zijn. Je weet dat jij alles haalt uit elke kans, dat je hard wilt werken en daarnaast  de balans houdt tussen je bedrijf en het voorbeeld dat je wilt zijn voor je kinderen.

Jouw ambitie is er klaar voor om daadwerkelijk resultaat te genereren. Jij gaat je kinderen laten zien dat opgeven geen optie is en je alles kan bereiken wat je wilt. Zonder in te leveren op je mentale gezondheid, je gezin of jezelf weg te cijferen.

Je voelt dat er zoveel in je zit en je zoveel zou kunnen bereiken. Je bent klaar om nu uit je comfortzone te stappen en je online bedrijf serieus te nemen. Want je weet, de dingen die je nu doet, gaan niet bijdragen aan waar je naartoe wilt en gaan leiden tot heel veel verspilde jaren.

Wat zeggen anderen over het 1-op-1 traject

Een tijd geleden in de powermama community van Carlijn gestapt en wat een warm bad was dit! Allemaal lieve mama’s/ondernemers die elkaar steunen/supporten en liefde geven. Ik kan hier alles kwijt en vind het enorm fijn om te kunnen sparren. Steeds meer kreeg ik de motivatie en zin om meer te gaan doen met Mini Lievie maar wist ook dat ik niet alles alleen kon.

Toen kwam de 1:1 voorbij met Carlijn en wauw wat een eyeopener is dit geweest! Echt heerlijk om te kunnen sparren en vooral zo fijn dat Carlijn enorm lief en toegankelijk is, je kan echt alles zeggen en niets is te gek. Ze laat je echt in jezelf geloven en zet af en toe een spiegel voor waardoor je weer nieuwe inzichten krijgt. Inmiddels ben ik geweldige stappen aan het maken met het opbouwen van mijn eigen community en zonder Carlijn had ik dit niet gedaan. Dus echt, zou dit ook zeker een ander aanraden. Als je ergens tegenaan loopt in je bedrijf of ben je juist startende en loop je vast, sluit je dan aan bij de community en kies uit geweldige trajecten met Carlijn. Dan ga je echt stappen maken!’

Charlotte

Ik volgde Carlijn al een tijdje op Instagram. Toen ik een mooie aanbieding langs zag komen pakte ik mijn kans om een maand 1-op-1 coaching te gaan volgen. Ik ben super blij dat ik dit gedaan heb en mijn gevoel heb gevolgd. Ik had al een lopende onderneming maar ik wist (vooral sinds het moederschap) niet hoe ik er meer uit kon halen. Door de gesprekken die ik met Carlijn heb gehad weet ik nu concreet welke stappen ik herhalend uit kan voeren om mijn business te laten groeien en dat was precies waar ik naar op zoek was!

Carlijn draait er niet om heen, pakt dingen direct aan en laat je niet alles zelf uitzoeken. Ondanks dat de andere business van Carlijn in dezelfde branche valt als die van mij, gunde ze mij al haar tips en tricks. Daarnaast ben ik ook nog eens toegevoegd aan de Powermom community waar ik al mijn vragen kan stellen en door middel van opdrachten nog dieper in mijn business kan duiken en gratis masterclasses kan volgen!

Mijn aanbod past nu nog beter bij mij en ik weet nu goed waar ik voor sta en waar ik op kan focussen. Ik raad elke ondernemende moeder aan om het gesprek aan te gaan met Carlijn!

Kimberley Esselink

JOEHOE!

Ik ben Carlijn

Sinds 2019 ben ik online ondernemer en heb ik meerdere succesvolle bedrijven opgezet en met alle bedrijven samen al meer dan 1000 andere online ondernemers mogen helpen. Hierdoor weet ik precies wat wel en niet werkt, hoe de markt in elkaar zit en vooral waar jouw unieke kansen liggen.

Tijdens het ondernemen ben ik altijd fulltime huismoeder geweest van 3 jonge kinderen en is mijn omzet ieder jaar (bijna) verdubbeld, zonder dat het me meer tijd heeft gekost. Door zelf ieder jaar te investeren in mijn eigen bedrijven en ontwikkeling heb ik enorm veel kennis opgebouwd en vertaald naar ondernemen als moeder, want geloof me, veel programma’s houden daar totaal geen rekening mee.

Het ondernemen heeft mij de kans heeft gegeven om er altijd voor mijn kinderen te zijn én mijn inkomen continu te laten stijgen. Dit gun ik iedere andere moeder en vooral ook jouw kinderen. Het zorgen voor mijn gezin  i.c.m. financiële vrijheid is voor mij het ultieme geluk.

THE POWERMOM 1 ON 1

We gaan 4 maanden aan de slag met deze onderwerpen, afhankelijk van jouw behoefte en snelheid zorgen we ervoor dat iedere pijler staat als een huis. Met deze pijlers zorgen we dat jij precies weet hoe je jouw bedrijf schaalbaar maakt, hoe lang het duurt voordat jij je gewenste inkomen bereikt hebt en met een rotsvast zelfvertrouwen jouw bedrijf runt als een leider.  

Hier gaan we je fundament neerzetten. Je gaat precies weten wat je verkoopt, voor wie en vooral waarom. Je gaat staan voor jouw missie en deze met kracht uitdragen.

Je maakt je aanbod concreet en vooral schaalbaar. Je wilt een aanbod die past bij je gezin en waarmee je zelf op een gezonde manier kan blijven groeien en uitbreiden. We gaan hierbij ook buiten je comfortzone voor grote groei.

Je kan niet verkopen zonder te verkopen. Mijn methode leert jou hoe je met strategie en verbiding kan verkopen zodat het niet ‘nep’ voelt maar als een tweede natuur. Zonder gladde praatjes of gekke dansjes, tenzij dat juist je ding is 😉 Na dit programma kan jij verkopen zonder dat het zo voelt.

We blijven continu bijsturen en optimaliseren. Wat werkt wel, wat zeggen de cijfers, waar schakelen we. Je leert hoe je dit zelf inzichtelijk maakt en je weet hoe je zelf kan schakelen als dat nodig is. Zo voorkom je het kip-zonder-kop syndroom.

SUPPORT

Het 1 op 1 programma word volledig door mijzelf opgepakt. Je krijgt toegang tot mijn kennis, trucjes, energie én mijn netwerk (die behoorlijk breed en groot is met meer dan 1000 tevreden klanten) Daarnaast krijg je dit er ook nog bij:

TOEGANG TOT DE POWERMOM COMMUNITY, vol gelijkgestemde waar je feedback kan vragen en je ervaringen kan delen.

60 MINUTEN PRIVÉ KICK OFF CALL, 1 op 1 gesprek waarin we jouw plan voor het programma gaan neerzetten.

MAANDELIJKSE CHALLENGES, iedere maand is er een challenge waar je aan kan deelenmen om in actie te blijven.

WHATSAPP SUPPORT, je hebt een prive app met mij en met de chat van het groepsprogramma. Je kan 24/7 je vragen kwijt en krijgt altijd binnen 48u reactie.

IEDERE MAAND EEN EXPERT MASTERCLASS, waarbij diverse onderwerpen worden besproken die je inspireren en verder helpen met de groei van je bedrijf incl replay.

MAANDELIJKSE 1 op1 call, deze call is prive met mij en duurt 60 minuten, ook heb je toegang tot de groepscalls. We houden een gedeeld document bij met de taken en voortgang om te voorkomen dat je vastloopt.

De vraag is: ben jij klaar voor succes?

Tijdens het programma denk ik met je mee alsof het mijn eigen bedrijf is, ik ben invested want jouw succes is mijn succes. Dit programma is niet voor iedereen, jij gaat jouw investering terug verdienen als jij zelf inzet en energie geeft.

Door met focus aan de slag te gaan, minimaal 7 tot 10 uur per week kan besteden aan je bedrijf en zoooo klaar bent voor dat kantelpunt op weg naar succes nodig ik je uit om een kennismakingsgesprek in te plannen. Mijn coaching is meedogenloos liefdevol, ik zeg waar het op staat en zal je met liefde uit blijven dagen om nieuwe versies van jezelf te ontdekken die nodig zijn voor groot succes.

Wat zeggen anderen over het 1-op-1 traject

Toen ik begon bij Carlijn had ik nog helemaal niks. Niet eens een idee van wat ik wilde doen. Ik wist alleen zeker dat ik voor mezelf wilde beginnen. Carlijn heeft mij doen inzien welke talenten ik heb en hoe ik deze kan gebruiken in een eigen onderneming. 

En toen ging het in een razend tempo! Binnen een half jaar had ik een aantal kleinere opdrachten én mijn eerste mega opdracht binnengehaald! Een omzet van ruim €4000 binnen 5 maanden en daar stopte het niet. Carlijn zorgt er voor dat je in jezelf en je dromen blijft geloven en dat jouw gezin altijd op nummer 1 blijft staan. Je loopt nooit vast want Carlijn komt altijd met precies de juiste handvatten en positieve vibes om weer door te kunnen gaan. Ik heb echt geen idee waar ik zonder Carlijn nu zou staan, maar zeker weten niet hier!

Trijntje

Carlijn is de virtuele cheerleader als je als mama de ambitie hebt om je eigen bedrijf te rocken! Door haar vrolijkheid, enthousiasme en passie, heeft ze altijd de handvatten die je zoekt wanneer je zelf vastloopt. Carlijn is altijd bereikbaar en investeert echt in de band. Ze is veel meer dan een coach.

Dankzij Carlijn heb ik mijn bedrijf naar een veel hoger niveau kunnen tillen in 4 maanden dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ze denkt mee, inspireert en stimuleert om het beste uit jezelf te halen.

Ik ben Carlijn enorm dankbaar! Aanvulling: Het is inmiddels een jaar na de start en ik heb mijn loondienst baan kunnen opzeggen

Manuele Jordens

YOU GOT THIS!

Het lijkt nu misschien heel ver weg, fulltime moeder zijn en toch genoeg geld verdienen met jouw online bedrijf om financieel bij te dragen aan de toekomst van je kinderen.

Voor mij leek het ook enorm ver weg, maar ik kan je zeggen dat het dichterbij is dan je denkt. Wanneer je zelf ook realistisch nadenkt weet je ook dat er genoeg geld op de wereld is en er geen enkele reden is waarom jij dat niet zou kunnen bereiken. Blijf investeren in je groei, je doelen verleggen en vooral helder houden waar je het voor doet. Een leven waarin je niet hoeft te kiezen tussen je kinderen en financiële vrijheid.

Een greep uit de powermom movement

Ben je bereid zelf het advies op te volgen dat je ook je kinderen geeft en ga je ervoor?

Wanneer je nu twijfelt om een stap te nemen, vraag jezelf dan af:
Welk advies zou jij je kind geven als die in jouw schoenen zou staan?
Een kans pakken en kijken wat er gebeurd of niks doen en je dromen laten voor wat het is? 

Wveen.com - William van veen