7 SEPTEMBER 2024, woerden

POWERMOM BUSINESS BOOST

JIJ BENT F*CKING AWESOME! Laat de wereld dat ook zien!

Op 7 september bied ik jou als ondernemende powermom een dag vol inspiratie en groei aan. Overwin blokkades tussen moederschap en ondernemen, bouw een loyale fanbase op en maak bewuste keuzes voor succes. Dit evenement is volledig mama-proof, inclusief verzorging voor jou en vermaak voor de kinderen. Laat je volledig onderdompelen in de powermom vibe, WOOPWOOP!

Speciaal voor jou claim je nu een exclusieve korting om te investeren in jouw succes, pak je korting voordat het weg is 🙂

ppssssttt…..

surprise, surprise

Er is beperkt plek deze dag. Claim je ticket nu het nog kan. Vergeet niet, ik geef altijd meer dan je verwacht.
Tijdens het event zijn er een paar verrassingen die ik nu niet verklap, maar die je zeker niet wilt missen.

Hello!

Ik ben Carlijn

Al ruim een jaar heeft dit event in mijn hoofd gezeten. Een dag waarbij je samen met je kinderen aan je bedrijf kan werken. 

Oppas geregeld, in het weekend, volledig verzorgd met catering (dat ook echt lekker is) én waarmee je aan het einde van de dag stappen hebt gemaakt die jouw zakelijke en persoonlijke groei in een stroomversnelling zet.

Dit event vind niet plaats in een vergaderzaal, maar in een workshopruimte met uitzicht op een speelparadijs  (met begeleiding). Waarbij jouw kinderen zien wat een geweldige mama jij bent, die zelfs als ze bezig is met haar eigen ontwikkeling, denkt aan haar gezin.

Die haar tijd claimt en weet dat als zij gaat groeien, haar kinderen dat automatisch ook zullen doen. 

Ben jij klaar voor jouw MOMPOWER TIJDPERK?

 

Wat kan je verwachten

Mindset Training

Overwin de mindf*ck tussen ondernemen en het moederschap. Hoe ga je van schuldgevoel naar gelijkwaardigheid en trots.

Maak fans van jouw klanten door te ondernemen vanuit verbinding. Hoe vervang je pushy sales door het opbouwen van een fanbase die blijft groeien.

Wat heb je nodig om jouw droomvisie uit te laten komen? Herken de patronen die je nu tegenhouden en belemmeren. Vervang deze door efficiëntie en door de basisbehoefte van jouw groei in kaart te brengen. 

De volledige powermom experience. Inclusief drank, lunch én entertainment voor je kinderen. Combineer zaken en gezin op de meest krachtige manier. Ga naar huis met een blij kind en jouw plan op weg naar on-Nederlands succes. 

GA ERVOOR

YOU GROW GIRL

Alles is moeilijk tot dat het makkelijk is. Tijdens deze dag zal je erachter komen dat je nu veel te complex denkt. De sleutel naar succes ligt niet in moeilijk gedoe, maar in het versimpelen. Tijdens dit event ontdek je de kracht van eenvoud en geef ik je de inzichten die mijn bedrijf hebben laten groeien tot 115K omzet (en het groeit nog steeds). I GOT YOU!

Wveen.com - William van veen