OPLEIDINGSTRAJECTEN

MAAK VAN JE AMBITIE EEN SERIEUS BEDRIJF

 

Heb je weleens dat je terugdenkt aan 5 jaar geleden en denkt, had ik dat toen maar gedaan? Besef dan dat je dat ook over vandaag zal denken. Stop met jezelf overtuigen dat iets niet kan en zie alle mogelijkheden waarom het juist wél kan. 

Laat het moederschap je niet in de weg staan om je ambitie te volgen en ga achter dat vonkje aan die je al voelt branden, zodat we er samen een vreugdevuur van kunnen maken!

Stop the bullsh*t en ga voor die groei die je verdiend! 

Stap niet in voor mij, maar doe het omdat je het zat bent jezelf steeds weer tegen te houden in het bereiken van je dromen.

 

Joehoe!

Ik ben Carlijn

Fulltime huismoeder en eigenaar van meerdere online bedrijven. Elke dag ben ik bezig om ervoor te zorgen dat mijn bedrijven werken voor mij.

Dankzij mijn ervaring in zowel de zakelijke als de particuliere markt weet ik precies in welke valkuilen jij niet moet stappen, zodat jij je online bedrijf kan runnen op een manier die past bij jouw leven.

Mijn specialiteit is het laten onderscheiden van jouw bedrijf, het verankeren van jouw fundament (doelgroep, aanbod, missie) en zorgen dat jij jouw negatieve stem omzet in je grootste motivator.

En eerlijk gezegd doe ik dat niet alleen voor jou, maar voor je kinderen. Zodat onze kinderen opgroeien met de wetenschap dat ook zij niet hoeven te settelen voor een oke leven. 

 

opleidingstraject

Perfect afgestemd op jouw leven als moeder, je hebt altijd toegang tot de community, wekelijkse Q&A, support van mij & de groep én je kan zelf bepalen wanneer in het traject  jij gaat knallen met de 1 op 1 sessie’s. 

FIRE UP €999,-

6 maanden lang support van mij en de community met gelijkgestemde. Je loopt nooit meer vast doordat je wekelijkse Q&A hebt en krijgt daarbij zelfs 2x een 1 op 1 sessie met mij.
Lees hier meer over dit aanbod.

6 maanden lang community toegang & support, wekelijkse Q&A , 6x 1 op 1 sessie die je zelf mag indelen. Inclusief privé chat om 24/7 je vragen, overwinningen en struggles te delen.
Lees hier meer over dit aanbod.

6 maanden lang community toegang en support van mij en gelijkgestemde. Wekelijkse Q&A, 12x 1 op 1 sessie die je zelf mag indelen. Een eigen privéchat waar je 24/7 contact mee kan opnemen én teambegeleiding
Lees hier meer over dit aanbod.

Deze is heel speciaal en er zijn maar 2 plekken per jaar beschikbaar. Alleen voor die momboss die met mij en een team van expert coaches hun bedrijf zo snel mogelijk willen boosten. No-Bullsh*t Coaching.
Neem hier contact op om meer te weten.

NEEM JE AMBITIE SERIEUS

Het lijkt nu misschien heel ver weg, fulltime moeder zijn en toch genoeg geld verdienen met jouw online bedrijf om financieel bij te dragen aan de toekomst van je kinderen. Voor mij leek het ook enorm ver weg, maar ik kan je zeggen dat het dichterbij is dan je denkt. Nee, het gebeurd niet van de ene op de andere dag, maar er is altijf een stap vooruit. Neem je ambitie serieus, doe wat je kan met de tijd die je hebt en schakel hulp in om jouw ondernemers droom zo snel en efficiënt mogelijk te laten groeien. I GOT YOU!

READY?

NEEM DE EERSTE STAP

Bekijk hier allle opties die je hebt om nu al in beweging te komen.

PODCAST  | SOCIALMEDIA  | CONTACT

Wveen.com - William van veen