Woop woop

De allereerste blog is een feit! En met deze blog wil ik mezelf graag voorstellen en vertellen waarom ik deze community gestart ben. Mijn hele leven ben ik altijd al een blij ei geweest. Lekker positief, vrolijk en altijd de goede kanten van dingen inzien.

Maar hoe ouder ik werd, hoe meer me dat ook werd kwalijk genomen.  Er werd vaak tegen me gezegd ‘het leven is niet altijd leuk’ of ‘hoe oud ben je nou eigenlijk, doe eens niet zo blij’. Ik kwam erachter dat small talk met volwassenen vaak gebaseerd is op negatieve berichten, het slechte weer, vervelende situaties en de redenen waarom je stress hebt.  Het delen van prestaties of dingen waar je trots of blij van wordt, wordt eerder opgepakt als opscheppen of weggewuifd als ‘ja hoor, jij ziet het weer van ze zonnige kant’

En steeds meer pastte ik mijn volwassen leven aan, aan de verwachtingen die door de mensen bepaald waren. En ging ik mee in de negatievere sleur. Tot het moment dat ik zelf kinderen kreeg. Ik ben mama van 3 kids ( nu 6,4 en 4 maanden) en ik herkende zoveel blijheid van mezelf terug in hun gedrag. Ook ben ik toen mijn onderneming begonnen waarin ik voornamelijk met vrouwen werk, vrouwen die zichzelf constant voorbij lopen en vastzitten in de dagelijkse routine.

Ik begon het pure blije steeds meer te missen en ik heb besloten om weer gewoon mezelf te zijn! Een blij ei! Zowel in mijn onderneming als in mijn privé leven doe ik alles gebaseerd op liefde en support. Zonder drama en zonder dat ik er iets voor terug wil. Ik merk dat als werkende mama er nog veel taboe ligt op self care en momentjes nemen die echt alleen voor jou zijn. Genieten en geluk hoeft niet alleen maar te komen vanuit je gezin of van je werk, maar ook van die heerlijke rust momenten helemaal alleen.

POSITIVITEIT EN ZELF LIEFDE STAAN CENTRAAL

Met deze community wil ik jullie helpen om van alle aspecten in je leven iets leuks, moois en positiefs te maken. Door leuke tips voor activiteiten ( alleen of met je gezin), door producten die de dagelijkse dingen net wat makkelijker of vrolijker maken en expert interviews, die net even wat dieper gaan om jouw feel good vibes tot leven te laten komen.

Ik wil jou een goed gevoel geven lieve mama, vrouw, vriendin en harde werker, elkaars verhalen en tips delen om het leven makkelijker, positiever en gezelliger te maken! Waarom maken we er elke dag niet het beste van en verspillen we zoveel tijd met drama over situaties waar je helemaal geen invloed op hebt?

Op een luchtige en laagdrempelige manier  komen alle vormen van positiviteit en geluk aan bod. Dat zal je ook terug zien in de blogs. Soms heel luchtig en makkelijk toe te passen, maar soms ook net wat serieuzer. Omdat ik weet dat jij eigenlijk niet bezig bent met je eigen geluk, maar jouw geluk baseert op het geluk wat je aan andere geeft.  En juist dat vind ik enorm belangrijk om jou in te laten zien, dat jij pas echt kan genieten als je zelf happy bent. Ik ben mijzelf ook vaak voorbij gelopen in mijn leven, daar zul je in andere blogs ook zeker meer van horen, maar ik ben nu op een punt gekomen dat ik geen dingen meer doe voor iemand anders. Ik creeër mijn eigen geluk, ik gun jou het gevoel dat jij belangrijk genoeg bent om ook je eigen geluk op te zoeken.

Laten we met elkaar het taboe over positiviteit en selfcare doorbreken en al onze liefde en support verspreiden. En ken jij iemand die dit ook wel kan gebruiken? Deel dan deze site, de FB pagina of de IG pagina. Hoe meer liefde hoe beter 🙂

Veel liefs! Carlijn

ps: Heb jij een idee of verhaal wat niet mag ontbreken? Laat het weten via social media of via dit contactformulier.

Wveen.com - William van veen