zoek jij

GOEDKOPE DOWNLOADS?

Dan ben je bij mij verkeerd, want die heb ik niet. Sorry, not sorry 🙂

Ik geloof niet dat downloads voor een paar tientjes met opdrachten of info ervoor gaan zorgen dat jij je leven of bedrijf gaat veranderen. Terwijl dat juist wél is wat ik voor jou wil bereiken. 

Gebruik het internet als je vastloopt met kleine dingen of als je een snelle oplossing wilt voor jouw probleem, dan ben je gratis geholpen. 

Heb je een klein budget en wil je een investering doen waardoor je wél knopen gaat doorhakken en letterlijk vooruit komt? Boek dan een 1 op 1 losse sessie met mij voor €189,00 excl btw zonder dat je ergens aan vast zit. Dan gaan wij 60 minuten knallen en over de drempel heen waar jij nu in je online bedrijf tegenaan botst. laagdrempeliger kan ik het echt niet maken.

Ik garandeer je dat je na de sessie vol enthousiasme, inspiratie en motivatie zit om door te pakken en je zo weer verder kan met jouw geweldige bedrijf! Zodra je dit poduct hebt aangeschaft, neem ik binnen 24u contact op om een afspraak met je in te plannen. Bereid jij alvast jouw vragen voor?

Mijn Methode

Ik kan me voorstellen dat je wel graag wilt weten waar ik voor sta en hoe werk. Daarom heb ik wel een gratis download voor je waarbij ik je mijn unieke LKM Methode uitleg, je kan natuurlijk ook mijn podcast beluisteren of mij volgen op social media (hier vind je alle links) Dan weet je precies waarom ik overtuigd ben dat ik jou die boost ga geven.

Let op; deze gratis download gaat je leven (nog) niet veranderen, maar geeft je de kans om mij te leren kennen en legt uit waarom ik zeker weet dat je juist als moeder alles in huis hebt om succesvol te ondernemen. 

 

VISUEEL PLANNEN

Visueel plannen gaat zoveel verschil maken in de groei van jouw online bedrijf.

Toen ik begon met ondernemen stelde ik onmogelijke doelen aan mijzelf, waardoor ik steeds tot midden in de nacht bezig was, maar nog steeds het gevoel had dat ik niet genoeg deed. 

Ik deed beloftes aan klanten die ik qua tijd nooit zou kunnen halen en stelde mezelf steeds teleur. Juist door je priveleven en je bedrijf realistisch te plannen, zal je meer rust krijgen, je beloftes na kunnen komen en steeds meer motivatie krijgen.

Bekijk deze gratis video hoe ik zelf mijn planningen maak en download ook gratis mijn ultieme planningstool.

Wveen.com - William van veen